Nyheder   Viking Petanque

Til almindelig orienteringformanden har ordet ...

Nyhedsbrev

netop nu...

 

Årets aktivitetskalender   Se her


Du kan komme videre til DGI for at få flere petanque nyheder, ved at trykke på billedet...

- ved at trykke på kuglerne, så kan du se hjemmesiden

spil petanque.nu

Nyhedsbrev 


I forrige nyhedsbrev skrev jeg at Viking Petanque er klubben hvor vi aldrig keder os, det er stadig gældende.


jeg kan her afsløre at vi har fået èn af de store gaver til det nye år 


Petanquehallen er bestilt til levering når vejret, og området er tilpasset,      -  er foreløbigt af flere grunde udsat.


Det er ikke umuligt, at der skal bruges lidt hjælp fra medlemmerne når hallen skal indrettes med baner mv. håber at mange er klar til at give et lille nap med dette.


28 januar afholder vi den ordinære generalforsamling. Der skal bl. a. vælges mindst et nyt medlem til bestyrelsen, da et medlem ikke ønsker at fortsætte med bestyrelsesarbejdet.


Aktivitetslisten for 2020 er nu på vores hjemmeside og ophængt i klubben.


Det er nu ved at være tid for tilmelding af hold til den lokale turnering. I år vil bestyrelsen stå for den elektroniske tilmelding. Holdene/holdlederne skal derfor melde til bestyrelsen hvem der er på holdet, så vil bestyrelsen ordne resten ifm tilmelding.


I min indledning skrev jeg at vi aldrig kedede os i Viking Petanque, jeg har derfor regnet lidt på aktiviteterne i klubben.


Træning eller vinspil 3 gange om ugen bliver på årsbasis ca. 450 timer, dertil kommer kampe og stævner i andre klubber ca. 80 timer.


Så alt i alt tilbydes 530 timers aktiviteter om året. ( 75 arbejdstimer, tankevækkende ) Eller omregnet mindre end 50 øre i timen, (kontingent)


Alle medlemmer, venner og samarbejdspartnere i Viking Petanque ønskes at 2020 får en lige så stor aktivitet som i 2019.


Men gennemsnit alderen vokser, hvordan får vi de unge eller bare yngre til at spille Petanque, gode ideer efterlyses!!!!


Arne