Nyheder   Viking Petanque

Til almindelig orienteringformanden har ordet ...

Nyhedsbrev

netop nu...

 

Årets aktivitetskalender   Se her


Du kan komme videre til DGI for at få flere petanque nyheder, ved at trykke på billedet...

- ved at trykke på kuglerne, så kan du se hjemmesiden

spil petanque.nu

Viking Petanque

Nyhedsbrev juni 2020

 

 

Coronakrisen har som alle andre steder i Danmark sat sit præg på klublivet i Viking Petanque, vi må dog heldigvis konstaterer at vi er sluppet godt igennem, indtil nu, da ingen af vores medlemmer, mig bekendt, er blevet angrebet af denne kedelige virus.

Vi har jo trænet i hele perioden, i små grupper (8 – 10 personer) på forskellige tidspunkter, denne opdeling har fungeret fint, på trods af vi skulle holde afstand, spille med omtanke uden at røre ved andre materialer end vores egne og med konstant afspritning.

Nu er vi kommet ”rigtig” i gang med træningen, og det er med stor glæde at konstaterer at medlemmerne har savnet det rigtige klubliv, det ses tydeligt på træningsfremmødet, som er meget flot.

 

Vi har også haft den store glæde at der er kommet tilgang af medlemmer siden sidste nyhedsbrev, velkommen til jer, med håb om at i får mange gode timer sammen med os andre i klubben.

 

Hallen er blevet næsten færdig, der mangler nu kun indretning af denne og markering af baner mv.

Klubben har udpeget de 3 medlemmer der skal indgå i repræsentantskabet. Vi venter nu spændt på udmelding om hvordan den daglige drift af hallen skal foregå og af hvem.

Vi har lagt vores ønsker om træningstider i hallen ind, og venter med stor spænding på om der er andre klubber der ønsker at benytte hallen i den kommende vinter.

 

Turneringspetanque er som alle ved blevet aflyst i denne sæson, venskabsbesøg ligeså, så der er nu al mulig grund til at deltage i stævner, vinspil og alle øvrige arrangementer i vores eller i de øvrige klubber, denne sommer.

Så derfor hold øje med arrangementskalenderen og bak om omkring disse. Det er nu sjovere jo flere vi er.

 

Der vil snart blive opsat ny rengøringsliste i klubhuset.

 

Am/

 

 

 

Opbygningen af

Bornholms Petanque Hal,

til glæde for alle øens Petanqueklubber